
Subject: Re: Error with date field
Posted by AJM on Tue, 28 Mar 2023 08:40:56 GMT
View Forum Message <> Reply to Message

I would suggest that you ask this question in a MySQL forum. You might want to check the
MySQL manual in The DATE, DATETIME, and TIMESTAMP Types where it says:
Quote:Invalid DATE, DATETIME, or TIMESTAMP values are converted to the "zero" value of the
appropriate type ('0000-00-00' or '0000-00-00 00:00:00'), if the SQL mode permits this conversion.
The precise behavior depends on which if any of strict SQL mode and the NO_ZERO_DATE SQL
mode are enabled; see Section 5.1.11, "Server SQL Modes". 
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